Ամրագրեք ձեր կատարյալ շրջագայությունը մեր տուր փաթեթի գնով:
Մենք ձեզ հրավիրում ենք անմոռանալի էքսկուրսիայի, որտեղ կարող եք անձամբ մասնակցել փրփրուն գինիների ստեղծման եզրափակիչ փուլին, զգալ Հայաստանի գինեգործական արվեստի նրբություններն ու գաղտնիքները։
Ձեզ սպասում է մեկ բաժակ անվճար նուրբ փրփրուն գինի, ինչպես նաև նախուտեստներ ‘ անուշաբույր պանիրներ և ընտրված մսային դելիկատեսներ, որոնք իդեալականորեն լրացնում են խմիչքների համային երանգները:
Մենք ձեզ հրավիրում ենք անմոռանալի էքսկուրսիայի, որտեղ կարող եք անձամբ մասնակցել փրփրուն գինիների ստեղծման եզրափակիչ փուլին, զգալ Հայաստանի գինեգործական արվեստի նրբություններն ու գաղտնիքները։
Ծրագիրը ներառում է երեք տեսակի գինու համտես ՝ սպիտակ, կարմիր և վարդագույն, ինչպես նաև համեղ խորտիկներ ՝ պանրի և մսի ափսեներ:
Մենք ձեզ հրավիրում ենք անմոռանալի էքսկուրսիայի, որտեղ կարող եք անձամբ մասնակցել փրփրուն գինիների ստեղծման եզրափակիչ փուլին, զգալ Հայաստանի գինեգործական արվեստի նրբություններն ու գաղտնիքները։
Ծրագիրը ներառում է երեք տեսակի գինու համտես ՝ սպիտակ, կարմիր և վարդագույն, ինչպես նաև համեղ խորտիկներ ՝ պանրի և մսի ափսեներ:
Վայելեք հայկական նուրբ գինիների համտես, որոնք բացահայտում են տեղական գինեգործների երկարամյա ավանդույթների շնորհիվ ստեղծված համերի հարստությունն ու յուրահատկությունը: Յուրաքանչյուր բաժակում դուք կզգաք հայկական տեռուարի յուրահատուկ բնույթը և կանդրադառնաք երկրի պատմությանը: Շրջագայության ընթացքում դուք կծանոթանաք հայկական մշակույթին և կիմանաք, թե ինչ առանձնահատուկ դեր է խաղում գինին ազգային սովորույթներում, տոնական արարողություններում և ընտանեկան ավանդույթներում։
Ծրագիրը ներառում է չորս գինիների համտես, որոնցից կարող եք ընտրել սպիտակ կամ կարմիր՝ ըստ ձեր ճաշակի՝ չոր Իջևան, չոր Սարգոն, չոր Գոշ և չոր Սափոր:
Վայելեք հայկական նուրբ գինիների համտես, որոնք բացահայտում են տեղական գինեգործների երկարամյա ավանդույթների շնորհիվ ստեղծված համերի հարստությունն ու յուրահատկությունը: Յուրաքանչյուր բաժակում դուք կզգաք հայկական տեռուարի յուրահատուկ բնույթը և կանդրադառնաք երկրի պատմությանը: Շրջագայության ընթացքում դուք կծանոթանաք հայկական մշակույթին և կիմանաք, թե ինչ հատուկ դեր է խաղում գինին ազգային սովորույթներում, տոնական արարողություններում և ընտանեկան ավանդույթներում։
Ծրագիրը ներառում է հինգ գինիների համտես՝ չոր սպիտակ Իջևան և Սարգոն, չոր կարմիր Գոշ և Սապոր, ինչպես նաև նռան կիսաքաղցր Սափոր:
Ընկղմվեք հայկական նուրբ գինիների և կոնյակների աշխարհում, որտեղ կգտնեք բազմազան համեր և բույրեր, որոնք հղկված են հայ վարպետների երկարամյա ավանդույթներով: Յուրաքանչյուր կում կբացահայտի հայկական հողի յուրահատուկ բնույթն ու հարստությունը: Էքսկուրսիայի ընթացքում դուք նաև ավելի լավ կծանոթանաք տեղական մշակույթին, կիմանաք գինու և կոնյակի կարևորության մասին հայկական սովորույթներում, տոներում և ընտանեկան ավանդույթներում։
Ծրագիրը ներառում է գինու և կոնյակի համտես՝ կարմիր չոր Սափոր, նռնաքարե կիսաքաղցր Սափոր, սպիտակ չոր Սափոր, վարդագույն Սափոր, ինչպես նաև 15 տարեկան Արքա կոնյակ:
Բացահայտեք լավագույն հայկական գինիների և կոնյակների ստեղծման հարուստ պատմությունն ու գաղտնիքները Իջևանի գինու և կոնյակի գործարանի հետաքրքրաշարժ շրջագայության ժամանակ: Ճանապարհորդությունը կսկսվի այս յուրահատուկ ձեռնարկության անցյալի մեջ ընկղմվելով, որը հիմնադրվել է 1951 թվականին: Դուք կիմանաք, թե ինչպես է գինեգործությունը սկսվել տարածաշրջանում և ինչ կարևոր դեր է խաղում գործարանը հայկական ավանդույթների և մշակութային ժառանգության պահպանման և զարգացման գործում։
Ծրագիրը ներառում է երեք տեսակի գինու և երկու տեսակի կոնյակի համտես՝ կարմիր չոր Գոշ, սպիտակ չոր Գոշ, կարմիր չոր Ընտրովի, ինչպես նաև Հին Իջևան 10 տարվա և 22 տարվա կոնյակների:
Ծանոթացեք Իջևանի գինու և կոնյակի գործարանի հարուստ պատմությանը և գաղտնիքներին հետաքրքրաշարժ էքսկուրսիայի ժամանակ: Փորձառու ուղեկցորդները ձեզ կպատմեն ձեռնարկության զարգացման հիմնական փուլերի, գինեգործության և կոնյակի արտադրության հայկական ավանդույթների պահպանման գործում դրա կարևորության մասին: Դուք կծանոթանաք Իջևանի տարածաշրջանի եզակի տերուարի հետ, որը իդեալական է խաղող աճեցնելու համար, ինչպես նաև թորման և հասունացման նրբություններին, որոնց շնորհիվ հայկական կոնյակները ձեռք են բերել համաշխարհային ճանաչում:
Ծրագիրը ներառում է կոնյակի երեք տեսակի համտես՝ Հին Իջևան՝ 10 տարեկան, Արքա՝ 15 տարեկան և Նեմրութ՝ 20 տարեկան:
Մասնակցեք գինու և կոնյակի գործարանի հետաքրքրաշարժ շրջագայությանը, որտեղ դուք կճամփորդեք համի, պատմության և ավանդույթների աշխարհ: Դուք կտեսնեք հին տակառներ, որոնցում դեռևս հնեցվում են գինին և կոնյակը, և կիմանաք, թե ինչպես են հին մեթոդները խմիչքներին հաղորդում իրենց հարուստ և բազմակողմանի համը: Ընկղմվեք կոնյակի արտադրության հազարամյա հայկական ավանդույթի մեջ և բացահայտեք սերնդեսերունդ փոխանցվող գաղտնիքները:
Ծրագիրը ներառում է կոնյակի երեք տեսակի համտես՝ Հատուկ Թողարկման 22 տարի, Նեմրութ 20 տարի և Նեմրութ 25 տարի:
Իջևանի գինու և կոնյակի գործարանի բացառիկ շրջագայությունը ձեզ կբացահայտի հայկական գինիների և կոնյակների արտադրության հետաքրքրաշարժ պատմությունն ու նրբությունները: Դուք կսովորեք գինեգործների վարպետության գաղտնիքները, կհետևեք խմիչքի ուղուն՝ խաղողից մինչև հնեցված շշեր, կվայելեք լավագույն նմուշների համտեսը և կխորասուզվեք գինու և կոնյակի կարևորության պատմության մեջ հայկական մշակույթում և ավանդույթներում։
Ծրագիրը ներառում է գինու երեք տեսակ և կոնյակի երեք տեսակ՝ չոր սպիտակ Գոշ, կիսաքաղցր նռնաքարե Սափոր, վարդագույն Սափոր, ինչպես նաև Ծիրան կոնյակի, 10 տարեկան Հին Իջևանի և սուրճի կոնյակի, սուրճի բրենդիի համտես։
Միշտ կապի մեջ ենք օգնելու կազմակերպել Ձեր ժամանումը
Դիլիջանի Տուն հյուրանոց
ՕԴԱՆԱՎԱԿԱՅԱՆՆԵՐ
Զվարթնոց միջազգային օդանավակայան – 111 կմ
Գյումրի միջազգային օդանավակայան – 110 կմ
Թբիլիսի միջազգային օդանավակայան – 219 կմ
ՄԵՔԵՆԱՅՈՎ
Երևանից – 99 կմ
Թբիլիսիից – 214 կմ
Դիլիջան, Օրջոնիկիձե 4-րդ նրբանցք, 36, Դիլիջանի Տուն հյուրանոց